Cryptopar —

Klant:

Pieter Voogt

Ontwerp:

Logo & Branding

Duur:

3 dagen

Wat is Cryptopar?

Cryptopar fungeert als een strategische partner die zich richt op groei en innovatie binnen de domeinen van Bitcoin, investeringen en zakelijke ontwikkeling. Hun diensten omvatten een breed scala aan expertisegebieden, variërend van educatie en advies tot mentortrajecten en het faciliteren van zakelijke connecties.

1.  Bitcoin Educatie
Cryptopar gelooft sterk in de kracht van Bitcoin en heeft als doel bedrijven en investeerders te ondersteunen bij het volledig benutten van deze innovatieve technologie. Hun educatieprogramma’s zijn ontworpen om deelnemers te voorzien van diepgaande kennis en praktische vaardigheden. Of men nu nieuw is in de wereld van cryptocurrency of al enige ervaring heeft, Cryptopar zorgt ervoor dat iedereen goed voorbereid is op de toekomst.

2. Strategische Business Development
In zijn rol als strategisch business developer speelt de oprichter van Cryptopar een cruciale rol in het succesvol verbinden van zakelijke beslissers via golf. Golf wordt hierbij niet alleen gezien als een sport, maar ook als een uitstekend platform voor netwerken en het opbouwen van waardevolle zakelijke relaties. Door het faciliteren van strategische ontmoetingen creëert Cryptopar nieuwe kansen en energie voor bedrijven.

3. Mentorschap en Groei
Cryptopar is toegewijd aan het ondersteunen van ondernemers en bedrijven in hun groei. Als mentor biedt de oprichter begeleiding op het gebied van ondernemen, persoonlijk leiderschap en fusies en overnames (M&A). Met uitgebreide ervaring en expertise biedt Cryptopar waardevolle inzichten en ondersteuning, waardoor bedrijven met vertrouwen en succes hun zakelijke doelen kunnen bereiken.

Wat hebben wij voor Cryptopar gedaan?

Voor Cryptopar hebben we een uitgebreide merkidentiteit ontwikkeld, gericht op een heldere en herkenbare visuele presentatie. We hebben een abstract logo ontworpen dat, zonder directe verwijzingen naar golf of Bitcoin, toch een unieke en opvallende uitstraling heeft.

Het kleurenpalet bestaat uit zwart en oranje als primaire kleuren. Geel is als secundaire kleur gekozen, maar op advies van Remmers Studio hebben we ervoor gekozen om geel buiten het logo te houden. In plaats daarvan wordt geel subtiel gebruikt voor elementen zoals de achtergrond van een webpagina, zodat de kleur niet te dominant is en het logo zijn kracht behoudt.

De bedrijfsnaam ‘Cryptopar’ is in een modern en strak lettertype weergegeven, wat zowel de professionele als toegankelijke aard van het bedrijf benadrukt. Dit resulteert in een visuele identiteit die zowel zakelijk en professioneel is als toegankelijk en uitnodigend, waardoor Cryptopar een sterke en aantrekkelijke merkpresentatie heeft.

Hoe liep het project af?

Het project voor Cryptopar is zeer succesvol afgerond. Het is bijna uniek dat een project in één keer goedgekeurd wordt, maar in dit geval was de klant direct tevreden met ons ontwerp. Na een minimale aanpassing werd het project volledig goedgekeurd.

Naast het ontwerp van de merkidentiteit hebben we ook de visitekaartjes voor Cryptopar verzorgd. We leverden een compleet opleverdocument op met alle benodigde logo’s in verschillende maten en extra merkaffiches. Hierdoor is Cryptopar nu uitgerust met een sterke en consistente visuele identiteit die klaar is voor alle toekomstige marketing- en brandingbehoeften.

Meer projecten:

Ben je op zoek naar een professioneel ontwerp dat echt indruk maakt? Aarzel niet en neem een kijkje rond in onze andere projecten. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte en/of een korte meeting waarin ik naar je luister en we samen een oplossing zoeken voor jouw ontwerp probleem.

Basiq Sleep —

Webshop design voor Sos Pump, de oplossing voor wateroverlast in Benelux

Webshop

Koetshuis Tilburg —

Logo ontwerp voor Fortis Boost, een toonaangevend bedrijf in LED-verlichtingssystemen.

Logo & Branding