Basiq Sleep —

Klant:

Basiq Sleep

Ontwerp:

Webshop & 3D Ontwerp

Duur:

20 dagen

Wat is Basiq Sleep?

Basiq Sleep, opgericht door Sanne en Bas, is een merk dat zich specialiseert in slaapproducten. Het merk richt zich op het leveren van waardevolle producten die de gezondheid verbeteren, de planeet beschermen en een goede nachtrust bevorderen. Basiq Sleep zet zich in voor het verminderen van het aantal afgedankte matrassen en biedt slaapoplossingen die zowel consumenten als het milieu ten goede komen. Ze profileren zich als een merk dat hoogwaardige producten biedt zonder een grote aanslag op de portemonnee van de consument.

Het hoofdproduct van Basiq Sleep is de Basiq Support, een verstevigende laag die tussen de boxspring en het matras wordt geplaatst om doorzakken te voorkomen, waardoor consumenten niet gedwongen worden om een nieuw bed aan te schaffen. In ons project hebben we de Basiq Support ook gereproduceerd in 3D, omdat het object moeilijk aantrekkelijk te fotograferen is.

Wat hebben wij voor Basiq Sleep gedaan?

Als webshopontwikkelaar voor Basiq Sleep hebben we een dynamische online winkelomgeving gecreëerd, die een professionele winkelervaring biedt aan hun klanten. Naast de ontwikkeling van de webshop hebben we ook enkele producten en animaties in 3D gemaakt. Dit was vooral nodig omdat sommige producten moeilijk te fotograferen waren, en daarom zijn ze gereproduceerd met behulp van online software door Remmers Studio.

Hoe liep het project af?

Het project verliep over het algemeen erg soepel. Met meerdere revisierondes en online vergaderingen slaagden we erin om telkens een stap dichter bij de voltooiing van het project te komen. Na afronding hebben we Basiq Sleep kunnen ondersteunen bij het opzetten van hun webshop, die later intern is overgenomen. Daarnaast hebben we 3D-ontwerpen en animaties gemaakt die nog steeds actief worden gebruikt en hergebruikt.

Meer projecten:

Ben je op zoek naar een professioneel ontwerp dat echt indruk maakt? Aarzel niet en neem een kijkje rond in onze andere projecten. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte en/of een korte meeting waarin ik naar je luister en we samen een oplossing zoeken voor jouw ontwerp probleem.

Basiq Sleep —

Webshop design voor Sos Pump, de oplossing voor wateroverlast in Benelux

Webshop

Koetshuis Tilburg —

Logo ontwerp voor Fortis Boost, een toonaangevend bedrijf in LED-verlichtingssystemen.

Logo & Branding