Fortis Boost —

Klant:

Fortis Boost

Ontwerp:

Logo & Branding

Duur:

5 dagen

Website:

-

Wat is Fortis Boost Your Diodes?

Fortis BYD is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in LED-verlichtingssystemen. Met een sterke focus op innovatie en technologische vooruitgang, wilden ze een logo dat niet alleen hun identiteit weerspiegelde, maar ook de geavanceerde aard van hun producten benadrukte. Als ontwerpteam hebben we een logo ontwikkeld dat zowel modern als krachtig is, met strakke lijnen en een eigentijds kleurenpalet dat de innovatie van Fortis BYD vertegenwoordigt.

Wat hebben wij voor Fortis Boost gedaan?

Onze aanpak begon met een grondige analyse van het bedrijf, hun waarden en hun doelgroep. Met deze inzichten hebben we verschillende ontwerpen verkend, waarbij we de focus legden op het vastleggen van de essentie van Fortis BYD als een technologisch geavanceerd merk. Na verschillende iteraties hebben we een definitief ontwerp gecreëerd dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook de kernwaarden van het bedrijf weerspiegelt.

Hoe liep het project af?

Het uiteindelijke logo is een symbool geworden van de technologische kracht en innovatie van Fortis BYD. Met een combinatie van strakke lijnen en een eigentijds kleurenpalet straalt het logo moderniteit uit, terwijl het tegelijkertijd de betrouwbaarheid en kwaliteit van de producten van Fortis BYD benadrukt. Momenteel is het logo bedrukt op alle artikelen, verpakkingen en verder drukwerk.

Meer projecten:

Ben je op zoek naar een professioneel ontwerp dat echt indruk maakt? Aarzel niet en neem een kijkje rond in onze andere projecten. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte en/of een korte meeting waarin ik naar je luister en we samen een oplossing zoeken voor jouw ontwerp probleem.

Sos Pump —

Webshop design voor Sos Pump, de oplossing voor wateroverlast in Benelux

Webshop

Fortis Boost —

Logo ontwerp voor Fortis Boost, een toonaangevend bedrijf in LED-verlichtingssystemen.

Logo & Branding