MaatjesProject —

Klant:

OndernemersAkkoord

Ontwerp:

Flyer Drukwerk

Duur:

7 dagen

Website:

ondernemersakkoord.nl

Wat is het Maatjes Project?

Het Maatjesproject is een initiatief van het OndernemersAkkoord waarin ondernemers (bestuurders, managers of HR-adviseurs), in het kader van sociaal ondernemerschap, begeleiding bieden aan mensen met talenten die moeilijk aan een baan komen.

Juist ondernemers, bestuurders en managers zijn goed in staat om potentie en kwaliteiten in mensen te herkennen en het beste uit mensen te halen. Als coach bij het Maatjesproject geef je begeleiding en ondersteuning aan je maatje bij het vinden van een geschikte baan door middel van advies, praktische tips en motiveringsgesprekken. Gemiddeld 6 tot 8 gesprekken in 6 maanden.

Wat hebben wij voor het Maatjes Project gedaan?

We hebben een flyer ontwikkeld voor het Maatjesproject, gericht op werkzoekenden van alle opleidingsniveaus en leeftijden, die op zoek zijn naar begeleiding vanuit het bedrijfsleven.

Hoe liep het project af?

Na het voltooien van het Maatjesproject flyerontwerp en -distributie, heeft de klant zijn volledige goedkeuring gegeven en is hij buitengewoon tevreden met het eindresultaat. De flyers zijn op grote schaal verspreid door heel Tilburg, met een strategische distributie in buurthuizen, bibliotheken en andere openbare ruimtes. Het ontwerp is uitgevoerd in drie verschillende kleuren, waardoor het opvalt en de aandacht trekt van potentiële deelnemers. Deze uitgebreide verspreiding heeft geleid tot een aanzienlijke toename van de bekendheid en interesse in het Maatjesproject, wat resulteert in een effectievere werving van deelnemers en een positieve impact op de gemeenschap van werkzoekenden in Tilburg.

Meer projecten:

Ben je op zoek naar een professioneel ontwerp dat echt indruk maakt? Aarzel niet en neem een kijkje rond in onze andere projecten. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte en/of een korte meeting waarin ik naar je luister en we samen een oplossing zoeken voor jouw ontwerp probleem.

Sos Pump —

Webshop design voor Sos Pump, de oplossing voor wateroverlast in Benelux

Webshop

Fortis Boost —

Logo ontwerp voor Fortis Boost, een toonaangevend bedrijf in LED-verlichtingssystemen.

Logo & Branding