Sos Pump —

Klant:

Sos Pump

Ontwerp:

Webshop Ontwerp

Duur:

24 dagen

Website:

sospump.nl

Wat is Sos Pump?

SOS Pump is een webshop die zich richt op de verkoop van de Sos Pump Vlakzuigende dompelpomp, samen met aanvullende artikelen die het gebruik en de functionaliteit van het hoofdproduct optimaliseren. Met een uitgebreid assortiment van 12 producten biedt de webshop klanten een scala aan opties om wateroverlast te voorkomen.

Gegroeid vanuit een bescheiden garage naar een Europese marktleider in pompen, terwijl we een oplossing bieden voor wateroverlast via professionele distributiekanalen. Vertrouw op de expertise van Sos Pump en in alles wat met water te maken heeft. Neem een kijkje op de website, en onderstaande features die er in de websites zitten.

Wat hebben wij voor Sos Pump gedaan?

Als webshopontwikkelaar voor SOS Pump hebben we een dynamische online winkelomgeving gecreëerd die gericht is op het prominente product van het merk, de Sos Pump Vlakzuigende dompelpomp, samen met aanvullende artikelen om de functionaliteit te optimaliseren. Met een focus op gebruiksvriendelijkheid, diversiteit in productaanbod en efficiënt klantbeheer, hebben we een platform gebouwd dat niet alleen voldoet aan de behoeften van SOS Pump, maar ook een naadloze en professionele winkelervaring biedt aan hun klanten.

Hoe liep het project af?

De webshop geniet van een natuurlijke en prominente positie in Google dankzij effectieve SEO-strategieën, zonder zelfs maar gebruik te maken van betaalde SEA. Dagelijks ontvangt de webshop een gezond aantal klanten, wat getuigt van het succes van het platform. Het systeem functioneert soepel, ondersteund door efficiënt recensiebeheer. Bovendien zijn veel producten uitverkocht, wat aangeeft dat de webshop goed ontvangen wordt door klanten en een sterke vraag geniet. Overall kan het project worden beschouwd als een groot succes, met een bloeiende webshop die zowel in populariteit als in omzet blijft groeien.

Meer projecten:

Ben je op zoek naar een professioneel ontwerp dat echt indruk maakt? Aarzel niet en neem een kijkje rond in onze andere projecten. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte en/of een korte meeting waarin ik naar je luister en we samen een oplossing zoeken voor jouw ontwerp probleem.

Sos Pump —

Webshop design voor Sos Pump, de oplossing voor wateroverlast in Benelux

Webshop

Fortis Boost —

Logo ontwerp voor Fortis Boost, een toonaangevend bedrijf in LED-verlichtingssystemen.

Logo & Branding